Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αφιέρωση του συζύγου της στην τούρτα γενεθλίων

09:43 - 01/06/2020

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και για αυτό οι συνεργάτες της σήμερα στο στούντιο της έκαναν έκπληξη με τούρτα.Με αφορμή αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην τούρτα και τα κεράκια που έσβησε χθες στο σπίτι της και την αφιέρωση που της έκανε ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha: «Χθες είχα τη χαρά να γιορτάσω τα γενέθλιά μου με την οικογένειά μου. Ο Θέμης μου είχε πάρει μια τούρτα που έγραφε “Σταματίνα Αγάπη μου χρόνια πολλά”. Toυ λέω νιώθω σαν παιδάκι που του γράφουνε στην τούρτα».   Διαβάστε ακόμη: Στο νοσοκομείο για επέμβαση η Μάρθα Καραγιάννη Σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα Ιταλοί αθλητές κολύμβησης 22 και 23 ετών

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της για τα γενέθλια της (εικόνα)

Την τιμητική της είχε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού είχε τα γενέθλιά της! Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη. Σύσσωμη η οικογένεια απόλαυσε το γεύμα της ενώ ο γνωστός δικηγόρος της έκανε έκπληξη μία τούρτα που έγραφε «Σταματίνα αγάπη μου χρόνια πολλά».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα