Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: «Εμένα, πάντως, κάποιοι ηλίθιοι δε θα μου λείψουν» (Video)
09:30 - 01/06/2020
ΕΛΛAΔΑ
Δυσαρεστημένος φαίνεται ότι αποχώρησε από το J2US ο Γιώργος Γιαννόπουλος το βράδυ του Σαββάτου. Μετά το τέλος του σόου, ο ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος και είπε όσα αισθανόταν έξω από τα δόντια...
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η “coach” του, Δέσποινα Ολυμπίου έλεγε ότι θα της λείψει ο διαγωνισμός τραγουδιού, ο Γιώργος Γιαννόπουλος τη διέκοψε, κάνοντας λόγο και για… ηλίθιους!
«Όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την αποχώρηση στο J2US: Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν (βίντεο)
"Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο..."
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Γιώργος Γιαννόπουλος ξαναχτύπησε: «Υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι και κάποιοι ηλίθιοι, τι να κάνουμε;» (vid)
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την αποχώρησή του από το Just The 2 Of Us, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν έφυγε με παράπονο.
Διαβάστε το στο GazzettaΓιώργος Γιαννόπουλος για J2US: Εμένα κάτι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν, γνώρισα και ηλίθιους εδώ μέσα
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν το ζευγάρι...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr