Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Είμαι από τους τυχερούς που έχω ακόμα την πολυτέλεια να μην δουλέψω

21:00 - 31/05/2020

Συνέντευξη στο youfly.com και στη Μαρί Κωνσταντάτου έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μίλησε για όλα. Πώς  βλέπεις την επόμενη μέρα; Πολύ δύσκολη. Και δε μιλάω μόνο για μένα .Μιλάω γενικότερα για τον χώρο μας. Εγώ αν θες είμαι από τούς τυχερούς που έχω ακόμα την πολυτέλεια να μη δουλέψω . Όλος αυτός ο κόσμος όμως που πρέπει να δουλέψει; Όλοι αυτοί οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο χώρο που έτυχε να μη βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα ενός  δημόσιου φορέα; Ξέρεις για πόσο κόσμο μιλάμε που ακόμα δεν έχει πάρει κανένα επίδομα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει