«Εκτός εαυτού» ο Γ.Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Φτάνει πια είναι ώρα για αλλαγή»
10:02 - 31/05/2020
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δημόσια τοποθέτηση του ξέσπασε, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Η κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό είναι έκρυθμη, με τις διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας να αποτελούν τον κανόνα των τελευταίων ημερών. Αποτελώντας εδώ και μερικά χρόνια κομμάτι της κοινωνίας των ΗΠΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τα συναισθήματά του για το θλιβερό συμβάν και όλα όσα έχουν ακολουθήσει.
"Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως φτάνει πια. Είναι ώρα για αλλαγή" έγραψε χαρακτηριστικά ο Greek Freak, ο οποίος συνόδευσε το τιτίβισμά του με το όνομα του Τζορτζ Φλόιντ και του Αχμάντ Άρμπερι (
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηχηρό μήνυμα Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Φτάνει πια! Ώρα για αλλαγή»
Οι αθλητές (νυν και πρώην) και όχι μόνο από ολόκληρο τον πλανήτη και ιδιαίτερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες (ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάτζικ Τζόνσον) εξέφρασαν τον αποτροπιασμό, αλλά και την οργή τους για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Μέσω του Twitter πήρε θέση και το μεγάλο αστέρι του Μιλγουόκι, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο...
The post Ηχηρό μήνυμα Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Φτάνει πια! Ώρα για αλλαγή» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΞέσπασε ο Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία του George Floyd: «Αρκετά! Ήρθε ο καιρός για αλλαγή»
Ο MVP του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε θέση για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd από αστυνομικό στη Μινεάπολη της Μινεσότα και τόνισε πως είναι καιρός για αλλαγή.
The post Ξέσπασε ο Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία του George Floyd: «Αρκετά! Ήρθε ο καιρός για αλλαγή» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντετοκούνμπο για Τζορτζ Φλόιντ: «Αρκετά! Ώρα για αλλαγή!»
Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάμεσα στους παίκτες του ΝΒΑ που αντιδρούν στον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ
Διαβάστε το στο lifo.grΑντετοκούνμπο για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Αρκετά! Καιρός για αλλαγή
Για την άγρια δολοφονία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας άσος τόνισε πως είναι ώρα για να αλλάξουν τα πράγματα.
«Πραγματικά δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς αισθάνομαι, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι φτάνει πια! Είναι ώρα
Διαβάστε το στο madata.grΑντετοκούνμπο για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Αρκετά! Καιρός για αλλαγή
Για την άγρια δολοφονία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο Cnn.grΡίβερς για τη δολοφονία Φλόιντ: «Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουμε»
Το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη έστειλε ο προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς.
Διαβάστε το στο fosonline.gr