Βαρύ το κλίμα στο J2US – Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση
00:03 - 31/05/2020
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι του αδικοχαμένου […]
The post Βαρύ το κλίμα στο J2US – Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου συγκίνησαν το κοινό
«Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου» είπε μεταξύ άλλων ο personal trainer
Διαβάστε το στο ProtoThema.grJ2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου που συγκίνησαν το κοινό
Χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό του J2US με το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν το οποίο ανήκει στο ρεπερτόριο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.
Διαβάστε το στο thebest.grJ2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου συγκίνησαν το κοινό (VIDEO)
Χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό του J2US με το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν το οποίο ανήκει στο ρεπερτόριο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.
Είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια είχε μία πολύ βαθιά φιλική σχέση με τον αξέχαστο τραγουδιστή και μάλιστα ήταν εκείνος που της είχε δώσει τραγούδι με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το «Σε παραδέχομαι».
«Ήταν ένας άνθρωπος που χωρίς να το ξέρει, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, ήταν η παρέα μου, το φιλαράκι μου, άκουγα τα τραγούδια του και με παρηγορούσαν, έπαιρνα δύναμη. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γιατί αυτά που
Διαβάστε το στο thestival.grJ2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση
Η και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το Σε παραδέχομαι του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη από μόνο του ήταν ικανό να συγκινήσει τους πάντες, ωστόσο, και τα όσα αφηγήθηκε ο Ετεοκλής για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, έκαναν βαρύ το κλίμα
Διαβάστε το στο madata.grJ2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου που «λύγισαν» τους πάντες (βίντεο)
Είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια είχε μία πολύ βαθιά φιλική σχέση με τον αξέχαστο τραγουδιστή και μάλιστα ήταν εκείνος που της είχε δώσει τραγούδι με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το «Σε παραδέχομαι».
«Ήταν ένας άνθρωπος που χωρίς να το ξέρει, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, ήταν η παρέα μου, το φιλαράκι μου, άκουγα τα τραγούδια του και με παρηγορούσαν, έπαιρνα δύναμη. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γιατί αυτά που λέ
Διαβάστε το στο pronews.grJ2US - Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση (video)
"Τραγουδούσα και μου έρχονταν εικόνες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr