Βαρύ το κλίμα στο J2US – Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση

00:03 - 31/05/2020

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι του αδικοχαμένου […] The post Βαρύ το κλίμα στο J2US – Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου συγκίνησαν το κοινό

«Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου» είπε μεταξύ άλλων ο personal trainer

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου που συγκίνησαν το κοινό

Χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό του J2US με το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν το οποίο ανήκει στο ρεπερτόριο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου συγκίνησαν το κοινό (VIDEO)

Χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό του J2US με το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν το οποίο ανήκει στο ρεπερτόριο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια είχε μία πολύ βαθιά φιλική σχέση με τον αξέχαστο τραγουδιστή και μάλιστα ήταν εκείνος που της είχε δώσει τραγούδι με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το «Σε παραδέχομαι». «Ήταν ένας άνθρωπος που χωρίς να το ξέρει, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, ήταν η παρέα μου, το φιλαράκι μου, άκουγα τα τραγούδια του και με παρηγορούσαν, έπαιρνα δύναμη. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γιατί αυτά που

Διαβάστε το στο thestival.gr

J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση

Η και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το Σε παραδέχομαι του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη από μόνο του ήταν ικανό να συγκινήσει τους πάντες, ωστόσο, και τα όσα αφηγήθηκε ο Ετεοκλής για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, έκαναν βαρύ το κλίμα

Διαβάστε το στο madata.gr

J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου που «λύγισαν» τους πάντες (βίντεο)

Χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό του J2US με το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν το οποίο ανήκει στο ρεπερτόριο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια είχε μία πολύ βαθιά φιλική σχέση με τον αξέχαστο τραγουδιστή και μάλιστα ήταν εκείνος που της είχε δώσει τραγούδι με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το «Σε παραδέχομαι». «Ήταν ένας άνθρωπος που χωρίς να το ξέρει, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, ήταν η παρέα μου, το φιλαράκι μου, άκουγα τα τραγούδια του και με παρηγορούσαν, έπαιρνα δύναμη. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γιατί αυτά που λέ

Διαβάστε το στο pronews.gr

J2US - Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση (video)

"Τραγουδούσα και μου έρχονταν εικόνες"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»