Λαζαρίδης: «Ο Μητσοτάκης θα βγάλει τη χώρα με ασφάλεια στο ξέφωτο»

18:22 - 30/05/2020

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης σε πρόσφατη συνέντευξή ανεφέρε ότι «Με την πολιτική που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση μέχρι τώρα, η χώρα μας ανέκτησε τη χαμένη της αξιοπιστία. Έχουμε πλέον μπροστά μας ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα, την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Είμαι βέβαιος ότι θα το κερδίσουμε κι αυτό. Ο […] The post Λαζαρίδης: «Ο Μητσοτάκης θα βγάλει τη χώρα με ασφάλεια στο ξέφωτο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Μητσοτάκης θα βγάλει τη χώρα με ασφάλεια στο ‘’ξέφωτο’’»

"Με την πολιτική που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση μέχρι τώρα, η χώρα μας ανέκτησε τη χαμένη της αξιοπιστία. Έχουμε πλέον μπροστά μας ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα, την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Είμαι βέβαιος ότι θα το κερδίσουμε κι αυτό". The post Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Μητσοτάκης θα βγάλει τη χώρα με ασφάλεια στο ‘’ξέφωτο’’» appeared first on IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης.

Διαβάστε το στο inkomotini.news
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;