Ο Πέτρος Ιακωβίδης απαντά στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

13:39 - 30/05/2020

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Ιακωβίδης: Δεν μου αρέσει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή (VIDEO)

Στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, τη νέα δισκογραφική συνεργασία με την Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά και στον χωρισμό που φήμες θέλουν να ήρθε σε μια σχέση που ουδέποτε γνωστοποίησε! "Aδυνάτισα και ξεκουράστηκα πολύ, το οποίο έχει να συμβεί από τα 13 μου που ξεκίνησα να τραγουδάω. Δεν έχω καθίσει περισσότερο από μια εβδομάδα. Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές πάνω από 5 μέρες, πάντα δούλευα" είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε:" Καλύτερα που το βιντεο κλιπ για το νέο μου τραγούδι, Σ’ αγαπάω σου φώναξα, κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα. Μου άρεσε πολύ και το τράβηξα εγώ! Είναι έν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νοσοκομείο Παίδων: Αναληθή τα δημοσιεύματα για την Καρδιοχειρουργική του Αγία Σοφία

Απάντηση για την λειτουργία της Καρδιοχειρουργικής Εντατικής Μονάδας (ΚΕΜ) του Νοσοκομείου Παίδων Η Αγία Σοφία, δίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου. Τονίζει ότι η ΚΕΜ λειτουργεί ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID-19 για παιδιά και όλα τα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζονται από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Αντελίνα Βαρθακούρη: Υποβλήθηκε σε επέμβαση χολής – Οι αναρτήσεις μέσα από τον «Ευαγγελισμό»

Ελένη Μενεγάκη: Διαψεύδει ότι άνοιξε το δικό της διαδικτυακό κανάλι στο YouΤube – Το παρασκήνιο

Tο χρώμα νυχιών για το μανικιούρ σας που μακραίνει τα δάχτυλα

Σοφία Καρβέλα: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε ένα βελούδινο κοστούμι σε μια casual εμφάνιση

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 18 ως 24/11/2024

Miss Universe 2024: Victoria Kjaer Theilvig – Αυτή είναι ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο