Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το καλύτερο κοπλιμέντο που έχω δεχτεί είναι από μια κυρία τυφλή που μου είπε...

13:30 - 30/05/2020

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος»  ήταν το βράδυ της Παρασκευής  ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης  ο οποίος εκμυστηρεύτηκε τι θα ήθελε να είναι αν δεν είχε ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε μια γυναίκα που τον έχει συγκινήσει. "Το μεγαλύτερο μου ελλάτωμα είναι το άγχος και ας μην μου φαίνεται... Είμαι σούπερ αγχωτικός άνθρωπος. Το καλύτερο κοπλιμέντο που έχω δεχτεί είναι από μια κυρία ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη, σε ένα γηροκομείο, τυφλή, δεν έχει την όραση της και παρακολουθεί τη "Μουρμούρα"...και από τη φωνή και...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει