Τζιόλης: «Φόραγα ωτοασπίδες και κοίταζα μπροστά»

09:21 - 30/05/2020

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε όσα άκουγε από τον κόσμο όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά και στην παρακμή της Εθνικής ομάδας για την οποία όπως υπογράμμισε ευθύνονταν οι αποφάσεις των αρμοδίων. Απόσπασμα όσων δήλωσε: Τζιόλη η Βαραββά να σταυρώσουμε; Τζιόλη με χίλια! «Το ένιωσα ότι πολλές φορές μου φόρτωναν όλα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζιόλης: «Μου φόρτωναν όλα τα δεινά και δεν το άξιζα»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για την κριτική που δεχόταν κατά την διάρκεια της καριέρας του, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την Εθνική ομάδα. 

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τζιόλης: Φόραγα ωτοασπίδες και κοίταζα μπροστά…

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο «σταύρωμα» από τον κόσμο όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά και στην παρακμή της Εθνικής ομάδας για την οποία όπως υπογράμμισε ευθύνονταν οι αποφάσεις των αρμοδίων. Απόσπασμα όσων δήλωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»: Τζιόλη η Βαραββά να σταυρώσουμε; Τζιόλη με χίλια! «Το ένιωσα ότι πολλές φορές μου φόρτωναν όλα τα δεινά και δεν το άξιζα, αλλά that’s life που λένε. Ενεργοποιούσα εγκαίρως τις άμυνές μου, θωρακιζόμουν με ιώβεια υπομονή, φόραγα ωτοασπίδες και κοίταζα μπροστά. Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στον εαυτό μου και πάντοτε δούλευα σκληρά στο γήπεδο. Να σου πω κάτι άλλο; Προτιμώ να με εμπιστεύονται οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, π

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τζιόλης: «Μου φόρτωναν όλα τα δεινά και δεν το άξιζα»

Τζιόλης: «Μου φόρτωναν όλα τα δεινά και δεν το άξιζα» 30/05/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»