Χαλκιδική: Μουδιασμένοι οι επιχειρηματίες της εστίασης - Με μειωμένο προσωπικό εστιατόρια και μπαράκια
09:09 - 30/05/2020
Με αποστάσεις, αντισηπτικά στα τραπέζια, μάσκες ή ασπίδες προσώπου στους υπαλλήλους, αλάτι και πιπέρι μίας χρήσεως, χάρτινα τραπεζομάντηλα και υποτονική κίνηση «έσπασε» το προσωρινό λουκέτο που επέβαλε ο κορωνοϊός, στον κλάδο της εστίασης στη Χαλκιδική.
Ιδιοκτήτες γνωστών εστιατορίων και cocktail bars στην περιοχή, είναι απογοητευμένοι μετά το πέρας της πρώτης εβδομάδας από το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους και ορισμένοι από αυτούς κάνουν λόγο για «μια 100% χαμένη χρονιά».
Η προσέλευση του κόσμου στη Χαλκιδική δε θυμίζει σε τίποτα τα ένδοξα καλοκαίρια, τότε που η απόλαυση, τα πολυήμερα parties με άφθονο αλκοόλ και ο συνωστισμός ήταν καθημερινότητα. Η μετακίνηση των τουριστών από άλλα κράτη δεν
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr