Κόλαφος κατά του Τρύφωνα Σαμαρά – «Δε μπορεί να βγαίνει, να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη»

18:12 - 29/05/2020

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπάζογλου, που απάντησε για τον Σταμάτη Φασουλή, τον Τρύφωνα […] The post Κόλαφος κατά του Τρύφωνα Σαμαρά – «Δε μπορεί να βγαίνει, να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόλαφος κατά του Τρύφωνα Σαμαρά: "Δε μπορεί να βγαίνει, να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη"

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπάζογλου, που απάντησε για τον Σταμάτη Φασουλή, τον Τρύφωνα Σαμαρά και το J2US. Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένας έμπειρος άνθρωπος, δε θεωρείς ότι έχει το κριτήριο για να αξιολογήσει που πηγαίνει και τι κάνει; Κι εγώ αυτή την απορία έχω, τόση ανάγκη να πάει εκεί; Αν ήμουν ο Σταμάτης, θα έφευγα από αυτό το πράγμα. Αυτές που θα φύγουν ανέγγιχτες από εκεί, είναι η Μαρία Μπακοδήμου και η Σταυροπούλου, η οποία είναι τόσο ψεύτικη μ’ αυτά που λέει. Αυτοί που εκτίθενται είναι ο Φασουλής, που έχει ένα τεράστιο θεατρικό παρελθόν από πίσω του, κι η Βανδή. Η Βανδή δεν είναι φίλη μου, ούτε τη θαύμαζα ποτέ ως τραγουδίστρια, αλλά η γυν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δε μπορεί να βγαίνει ο Σαμαράς να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός , που απάντησε για τον Σταμάτη Φασουλή, τον Τρύφωνα Σαμαρά και το J2US. Δε μ’ ενοχλεί που είναι ο Σαμαράς εκεί, αυτός είναι, τον θέλουνε έτσι, χρόνια ταλαιπωρείται να τα κάνει αυτά και οικονομάει

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε