Κόλαφος κατά του Τρύφωνα Σαμαρά – «Δε μπορεί να βγαίνει, να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη»
18:12 - 29/05/2020
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπάζογλου, που απάντησε για τον Σταμάτη Φασουλή, τον Τρύφωνα […]
The post Κόλαφος κατά του Τρύφωνα Σαμαρά – «Δε μπορεί να βγαίνει, να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόλαφος κατά του Τρύφωνα Σαμαρά: "Δε μπορεί να βγαίνει, να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη"
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπάζογλου, που απάντησε για τον Σταμάτη Φασουλή, τον Τρύφωνα Σαμαρά και το J2US.
Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένας έμπειρος άνθρωπος, δε θεωρείς ότι έχει το κριτήριο για να αξιολογήσει που πηγαίνει και τι κάνει;
Κι εγώ αυτή την απορία έχω, τόση ανάγκη να πάει εκεί; Αν ήμουν ο Σταμάτης, θα έφευγα από αυτό το πράγμα. Αυτές που θα φύγουν ανέγγιχτες από εκεί, είναι η Μαρία Μπακοδήμου και η Σταυροπούλου, η οποία είναι τόσο ψεύτικη μ’ αυτά που λέει. Αυτοί που εκτίθενται είναι ο Φασουλής, που έχει ένα τεράστιο θεατρικό παρελθόν από πίσω του, κι η Βανδή. Η Βανδή δεν είναι φίλη μου, ούτε τη θαύμαζα ποτέ ως τραγουδίστρια, αλλά η γυν
Διαβάστε το στο thestival.grΔε μπορεί να βγαίνει ο Σαμαράς να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη
Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός , που απάντησε για τον Σταμάτη Φασουλή, τον Τρύφωνα Σαμαρά και το J2US.
Δε μ’ ενοχλεί που είναι ο Σαμαράς εκεί, αυτός είναι, τον θέλουνε έτσι, χρόνια ταλαιπωρείται να τα κάνει αυτά και οικονομάει
Διαβάστε το στο madata.gr