Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου - Έφεση της εισαγγελέως κατά της αθωωτικής απόφασης
14:24 - 29/05/2020
ΕΛΛAΔΑ
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου επιστρέφει ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς προκειμένου να δικαστεί εκ νέου για το βιασμό του 25χρονου οδηγού ταξί, μετά την έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του που άσκησε η εισαγγελέας.
Οπως αναφέρει το ethnos.gr, η εισαγγελέας εφετών Αρετή Σκαφίδα, φέρεται να άσκησε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του ηθοποιού, η οποία είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία (4-3).
Η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την αθώωση του ηθοποιού λόγω αμφιβολιών και στο πλευρό της τάχθηκαν οι 4 ένορκοι που οδήγησαν την ζυγαριά υπέρ της αθώωσης του.
Μειοψήφησαν οι τρεις τακτικοί δικαστές, που έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος για τον βιασμό του οδηγού ταξί.
Πλέον μετά την άσκ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr