Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της απολογίας για τον Γιάννη Λαγό

09:08 - 30/10/2019

Δίκη Χρυσής Αυγής: Για πρώτη φορά, αναμένεται να βρεθεί σήμερα (30/10) στο δικαστήριο, ο θεωρούμενος ως ο πιο κρίσιμος κατηγορούμενος για την ιεραρχική δομή της… The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της απολογίας για τον Γιάννη Λαγό appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία Φύσσα ο Λαγός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός

Ο θεωρούμενος ως ο πιο κρίσιμος κατηγορούμενος για την ιεραρχική δομή της Χρυσής Αυγής αναμένεται να βρεθεί σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο που δικάζει τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός

Για πρώτη φορά θα βρεθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου ο θεωρούμενος ως ο πιο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, κατέθεσε ο Λαγός

«Τραγικό περιστατικό η δολοφονία Φύσσα. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα»

Διαβάστε το στο lifo.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός

Ο θεωρούμενος ως ο πιο κρίσιμος κατηγορούμενος για την ιεραρχική δομή της Χρυσής Αυγής αναμένεται να βρεθεί σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο που δικάζει τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο Γιάννης Λαγός είναι ο προτελευταίος από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να δώσει τη […] Το Άρθρο: Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αμετανόητος ο Λαγός – «Δεν απολογούμαι για τίποτα»

Σειρά του Γιάννη Λαγού να απολογηθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής με τον ανεξάρτητο, πλέον, ευρωβουλευτή να αποποιείται κάθε κατηγορίας που τον βαραίνει. «Οι πράξεις που μου αποδίδονται είναι ομιλίες, τηλέφωνα και μηνύματα από συρραφή. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και ο λόγος που είμαι εδώ είναι να ακουστεί η φωνή μου γιατί έξι […] Το Άρθρο: Δίκη Χρυσής Αυγής: Αμετανόητος ο Λαγός – «Δεν απολογούμαι για τίποτα» εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός

Για πρώτη φορά θα βρεθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου ο θεωρούμενος ως ο πιο κρίσιμος κατηγορούμενος για την ιεραρχική δομή της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός. Ο Γιάννης Λαγός είναι ο προτελευταίος από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου

Διαβάστε το στο madata.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται ο Γ. Λαγός

Με την απολογία του Γιάννη Λαγού, πρόσωπο-κλειδί σε τρεις βασικές υποθέσεις που εξετάζει το δικαστήριο, συνεχίζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ ο κύκλος των απολογιών θα κλείσει με τον αρχηγό της οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο, στις 6 Νοεμβρίου, για την απολογία του οποίου το δικαστήριο έχει προβλέψει να δοθεί εφόσον χρειαστεί και δεύτερη δικάσιμος την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε το στο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός

Ο κύκλος των απολογιών πρόκειται να κλείσει με τον αρχηγό της οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο

Διαβάστε το στο news.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής – Προκλητικός Λαγός: Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα!

Ο Γιάννης Λαγός, που κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, πήρε σειρά για να απολογηθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος και ούτε λίγο ούτε πολύ εμφάνισε τον εαυτό του ως… θύμα δικαστικής πλάνης! Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται. «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Ήρθα για να […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής – Προκλητικός Λαγός: Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα! appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τίποτα», είπε o Γιάννης Λαγός

Ο Γιάννης Λαγός, μοναδικός πλέον από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που διατηρεί την βουλευτική ιδιότητα, καθώς έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής, απολογήθηκε στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση αρνούμενος οποιαδήποτε συμμετοχή του σε έκνομες ενέργειες και στρέφοντας τα βέλη του προς το δικαστήριο γιατί δεν ερεύνησε στοιχεία που κατά την άποψη του, αποδεικνύουν πως η […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τίποτα», είπε o Γιάννης Λαγός appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η απολογία του Ι. Λαγού, για τη δράση της οργάνωσης

Ο θεωρούμενος ως ο πιο κρίσιμος κατηγορούμενος για την ιεραρχική δομή της Χρυσής Αυγής αναμένεται να βρεθεί σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο που δικάζει τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο κ. Γιάννης Λαγός είναι ο προτελευταίος από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να δώσει […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η απολογία του Ι. Λαγού, για τη δράση της οργάνωσης appeared first on Politis Online.

Διαβάστε το στο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός

Ο θεωρούμενος ως ο πιο κρίσιμος κατηγορούμενος για την ιεραρχική δομή της Χρυσής Αυγής αναμένεται να βρεθεί σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο που δικάζει τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο  Γιάννης Λαγός είναι ο προτελευταίος από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να δώσει τη […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Γιάννης Λαγός

Ο θεωρούμενος ως ο πιο κρίσιμος κατηγορούμενος για την ιεραρχική δομή της Χρυσής Αυγής αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου. Ο Γιάννης Λαγός είναι ο προτελευταίος από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή σε όσα του καταλογίζονται στην ογκωδέστατη δικογραφία. Είναι και ο μοναδικός από τους συγκατηγορουμένους του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που έχει ακόμη βουλευτική ιδιότητα, καθώς πλέον είνα...

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής - Λαγός: "Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα!"

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» είπε ο ευρωβουλευτής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι