Μινεάπολη: Νύχτες οργής! Νέες συγκρούσεις για την δολοφονία του George Floyd – Φωτιά σε αστυνομικό τμήμα

09:18 - 29/05/2020

Νύχτες οργής φαίνεται πως έχουν διαδεχτεί την δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd από αστυνομικούς στην Μινεάπολη, που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σάλο. Για ένα ακόμα βράδυ οι δρόμοι της Μινεάπολης έγιναν πεδίο μάχης, με οδοφράγματα, συγκρούσεις με την αστυνομία και φωτιά σε κτίρια. Μάλιστα ένα από αυτά τα κτίρια ήταν και αστυνομικό τμήμα της πόλης, όπου διαδηλωτές […] The post Μινεάπολη: Νύχτες οργής! Νέες συγκρούσεις για την δολοφονία του George Floyd – Φωτιά σε αστυνομικό τμήμα appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»