Δίνω πατήματα γιατί είμαι ζωηρός χαρακτήρας – Ησυχία μόνο στα νεκροταφεία

08:46 - 29/05/2020

Από A. AE 08:44 – 29/05/2020 Τελευταία Ενημέρωση 08:45 – 29/05/2020 Ατάκες όπως δίνω πατήματα γιατί είμαι ζωηρός χαρακτήρας, τι να κάνουμε; ησυχία υπάρχει στα νεκροταφεία ή με τον Α. Γεωργιάδη λέμε καλημέρα ανάλογα το… φεγγάρι περιελάμβανε η συνέντευξή του Παύλου Πολάκη στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ. Πέρα από τις αστείες ατάκες, ωστόσο, υπήρχαν και οι απαντήσεις για σοβαρά θέματα της επικαιρότητας. Για τον πρόσφατο καβγά στην προανακριτική αλλά και το σκάνδαλο της Novartis τόνισε πως: Ο Κυρανάκης με προκάλεσε με μάγκικο υφάκι, για να αντιδράσω και να έχουν μετά τα αγαπημένα μου ΜΜΕ να με σχολιάζουν. Η αντίδραση των πολύ φιλικών προς τη Νέα Δημοκρ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίνω πατήματα γιατί είμαι ζωηρός χαρακτήρας, τι να κάνουμε; Ησυχία υπάρχει στα νεκροταφεία

Δίνω πατήματα γιατί είμαι ζωηρός χαρακτήρας, τι να κάνουμε; ησυχία υπάρχει στα νεκροταφεία ή με τον Α. Γεωργιάδη λέμε καλημέρα ανάλογα το… φεγγάρι τέτοιες ατάκες περιελάμβανε η συνέντευξή του Παύλου Πολάκη στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.Πέρα από τις αστείες ατάκες,

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη