Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό φιστίκι από τον Τάσο Αντωνίου
12:21 - 28/05/2020
Παγωτό φιστίκι από τον Τάσο Αντωνίου! Μία εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό με αυθεντικά φιστίκια Αιγίνης, ιδανικό καλοκαιρινό γλυκό που σερβίρεται ως δροσερό επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Υλικά 250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά κρύα 120 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα 50 γραμμ. ανάλατα φιστίκια Αιγίνης θρυμματισμένα Πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής...
The post Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό φιστίκι από τον Τάσο Αντωνίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr