Μέγκι Ντρίο: "Η Άννα Αμανατίδου με κορόιδευε" (video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέγκι Ντρίο: Η κολλητή της Άννας Αμανατίδου τα έφτιαξε με τον πρώην μου (βίντεο)
Η Μέγκι Ντρίο εξηγεί τον λόγο που αντιπαθεί την Άννα Αμανατίδου, και μάλλον έχει πολύ σοβαρό λόγο, και δυνατά επιχειρήματα.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜέγκι Ντρίο: Η Άννα Αμανατίδου με κορόιδευε, ο πρώην μου τα έφτιαξε με την κολλητή της
Όσο εμείς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες παρακολουθούμε το GNMT 2, ένα χρόνο μετά μαθαίνουμε ιστορίες και κόντρες του GNMT1. O λόγος για την κόντρα της Άννας Αμανατίδου και της Μέγκι Ντρίο η οποία ακόμα καλά κρατεί. Αφορμή ένα βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Αμανατίδου για τη Μέγκι Ντρίο. Μετά από αυτό, η Μέγκι μίλησε ανοικτά για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
«Δεν έχω να πω τίποτα, περασμένα ξεχασμένα. Δεν θέλω να ξανασυζητήσουμε για την Άννα Αμανατίδου. Τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Στο παιχνίδι δεν τα πηγαίναμε καλά. Εγώ άκουγα συνέχεια στο σπίτι ότι έλεγε “δεν θα έπρεπε να είναι εδώ”, έκρινε τις δοκιμασίες μου κι εμένα αυτοί οι άνθρωπο δεν μου αρέσουν. Πέρα από αυτό είχαμε και κάτι προ
Διαβάστε το στο thestival.gr