Ο Αντρέα Μποτσέλι είπε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό
18:28 - 26/05/2020
Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε σήμερα ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από την Covid-19 με ήπια συμπτώματα, μ΄ολο που χαρακτηρίζει την εμπειρία του “έναν εφιάλτη”, γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera. “Η εμπειρία μου από τον κορονοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι...
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιταλία: Ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι είπε ότι είχε νοσήσει από Covid-19
Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε σήμερα ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από τον Covid-19 με...
Διαβάστε το στο ZouglaΚορονοϊός: Ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι είπε ότι είχε νοσήσει από τον Covid-19
Κορονοϊός: Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε σήμερα ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από την Covid-19 με ήπια…
Διαβάστε το στο NewsBombΟ τενόρος Αντρέα Μποτσέλι είπε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό
Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε σήμερα ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από την Covid-19 με ήπια συμπτώματα, μ΄ολο που χαρακτηρίζει την εμπειρία του "έναν εφιάλτη", γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera."Η εμπειρία μου από τον κορονοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην
Διαβάστε το στο madata.grΑντρέα Μποτσέλι: «Είχα νοσήσει από την COVID-19»
Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε σήμερα ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από την Covid-19 με ήπια συμπτώματα, μ΄ ολο που χαρακτηρίζει την εμπειρία του "έναν εφιάλτη", γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera."Η εμπειρία μου από τον [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr