Στα χέρια της Ελισάβετ Μουτάφη η επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου
13:42 - 26/05/2020
Ο Μάκης Τσέλιος σχεδιάζει την τελευταία του επίδειξη μόδας, πριν παραδώσει τα ηνία της επιχείρησης στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη. […]
The post Στα χέρια της Ελισάβετ Μουτάφη η επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάκης Τσέλιος: Στα χέρια της Ελισάβετ Μουτάφη η επιχείρηση του σχεδιαστή
«Θα κάνω μια πολύ μεγάλη επίδειξη, θα παρουσιάσω την Ελισάβετ τότε. Θα είναι και η τελευταία μου έξοδος...»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣε ποιον περνά η επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου
Ο γνωστός σχεδιαστής ετοιμάζει την έξοδό του… Ο Μάκης Τσέλιος σχεδιάζει την τελευταία του επίδειξη μόδας, πριν παραδώσει τα ηνία της επιχείρησης του. Μιλώντας στην ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Σε ποιον περνά η επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣτα χέρια της Ελισάβετ Μουτάφη, η επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου – Ήταν θείος της
Την τελευταία του επίδειξη μόδας σχεδιάζει ο Μάκης Τσέλιος και στη συνέχεια θα παραδώσει τα…
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτα "χέρια" της Ελισάβετ Μουτάφη η επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου (VIDEO)
Ο Μάκης Τσέλιος σχεδιάζει την τελευταία του επίδειξη μόδας, πριν παραδώσει τα ηνία της επιχείρησης στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη.
Μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε:
“Άνθρωπος της τέχνης η Ελισάβετ, νομίζω ότι μπορεί να το συνεχίσει. Τόσα χρόνια μες στα πόδια μας, με τη μητέρα της ήταν κοντά μου το δεξί μου χέρι πολλά χρόνια.
Θα κάνω μια πολύ μεγάλη επίδειξη, θα παρουσιάσω την Ελισάβετ τότε. Θα είναι και η τελευταία μου έξοδος, μετά θα κάθομαι κάτω να τα βλέπω. Δεν έκατσα ποτέ κάτω να δω την επίδειξη. Το έχω ήδη προετοιμασμένο στο μυαλό μου”.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διαβάστε το στο thestival.gr