Συγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους – “Λύγισε” μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του
08:36 - 26/05/2020
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μέσα […]
The post Συγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους – “Λύγισε” μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Θεοφάνους : «Λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα του που έχασε στα 16
Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του μιλώντας για την μητέρα του που έχασε σε νεαρή ηλικία
Διαβάστε το στο in.grΣυγκινεί ο Γιώργος Θεοφάνους: Λύγισε όταν μίλησε για την απώλεια της μητέρας του
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Θεοφάνους: «Λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του
Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους.
Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους – “Λύγισε” μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας. Ξεχωριστή στιγμή όταν μίλησε για την μητέρα του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν ήμουν ούτε 16 ετών. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο Ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε εκεί, δεν τα κατάφερε να έρθει. Ήταν μια άρρωστη από όταν ήμουν εγώ στο δημοτικό. Θυμάμαι σαν τώρα πως είχε καρκίνο στον μαστό, το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν μας είπε τίποτα”.
“Αυτό είναι το λάθος, ρε παιδί μου, που κάνουν οι γυναίκες. Η πρόληψη είναι το κυριότερο πράγμα. Αποφάσισε, λοιπόν, να μην μας το πει, περ
Διαβάστε το στο thestival.grΓιώργος Θεοφάνους: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του- «Δεν ήμουν ούτε 16 όταν πέθανε…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για την απώλεια της μητέρας του όταν ήταν μόλις 16 ετών και «λύγισε» στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου όταν αντίκρισε ένα γράμμα που της είχε γράψει πριν από πολλά, πολλά χρόνια.
The post Γιώργος Θεοφάνους: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του- «Δεν ήμουν ούτε 16 όταν πέθανε…» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr «Λύγισε» ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας για το χαμό της μητέρας του! [video]
"Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν ήμουν ούτε 16 ετών..."
The post «Λύγισε» ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας για το χαμό της μητέρας του! [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.gr“Λύγισε” ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του (video)
Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω”, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τους γονείς του, ενώ λύγισε όταν μίλησε για την απώλεια της μητέρας του. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΣυγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους. Λύγισε μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πλήθος των συνεργασίων τουΠιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν
Διαβάστε το στο madata.grΓιώργος Θεοφάνους: «Λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα του - Την έχασε όταν ήταν 16
Καλεσμένος του Ν. Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητέρα του που την έχασε στα 16 του χρόνια.Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους όπου μίλησε για τη ζωή στην Κύπρο, τις μεγάλες επιτυχίες και τη συνεργασία του με τους κορυφαίους ερμηνευτές της μουσικής σκηνής, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του μιλώντας για τη μητέρα που έχασε στα 16 ρην ώρα που στο πλατό έδειχναν μια κάρτα που της είχε γράψει.
«Η μητέρα μου ήταν αυτή που με «πίστευε». Δεν λέω πως ο πατέρας μου δεν με «πίστευε», αλλά… Έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν ούτε 16 ετών! Δεν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr«Λύγισε» ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας για το χαμό της μητέρας του!
Καλεσμένος στο Νίκο Χατζηνικολάου
Διαβάστε το στο ekriti.gr