Παναγιώτης Φασούλας : Η ασθένεια του γιου μου με άλλαξε περισσότερο από όλα

08:27 - 26/05/2020

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για την καριέρα του στο μπάσκετ, την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και για την περιπέτεια της οικογένειάς του όταν ο γιος του διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα – Η περιπέτεια του γιού του που του άλλαξε τη ζωή

Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια υγείας του γιου του, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά του άλλαξε τη ζωή. “Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία”. Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Παναγιώτης Φασούλας: Η ασθένεια του γιου μου με άλλαξε περισσότερο από όλα

Για τη δραματική περιπέτεια της οικογένειάς του όταν ο γιος του διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία, μίλησε μεταξύ άλλων ο θρύλος…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα – Η περιπέτεια του γιού του που του άλλαξε τη ζωή

Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια υγείας του γιου του, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά του άλλαξε τη ζωή. Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr (πληροφορίες απο το makeleio) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα – Η περιπέτεια του γιού του που του άλλαξε τη ζωή

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Τα «μηνύματα» που στέλνει η Μάντσεστερ Σίτι

«Το Γόνατο της Άχεντ»: Η καταπίεση και η λογοκρισία μέσα σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον

Tη Georgia O’ Keeffe δεν την ένοιαζε που είχε 58 χρόνια διαφορά με τον Juan Hamilton

Αλλαγή εκλογικού νόμου στην Αυτοδιοίκηση: Τι λένε οι Δήμαρχοι για την πρόταση Λιβάνιου

Δύο στους τρεις Έλληνες δεν εμπιστεύονται το κράτος στις υγειονομικές κρίσεις

Φτιάχνοντας το viral: Δέκα χρόνια από τότε που η Κιμ Καρντάσιαν «έσπασε» το διαδίκτυο