Ο Παναγιώτης Φασούλας σε μια σπανία εξομολόγηση – “Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου”
08:09 - 26/05/2020
Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Φασούλας τα “Μεσάνυχτα” της Δευτέρας. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και πρώην δήμαρχος […]
The post Ο Παναγιώτης Φασούλας σε μια σπανία εξομολόγηση – “Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Φασούλας: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου
Όλα όσα είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας για τη δοκιμασία που πέρασε η οικογένειά του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠαναγιώτης Φασούλας: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου (βίντεο)
Αποκαλυπτικός ο πρώην μπασκετμπολίστας για τη δοκιμασία που πέρασε η οικογένειά του
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Παναγιώτης Φασούλας σε μια σπανία εξομολόγηση – "Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου"
Για την περιπέτεια υγείας του γιου του μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, ο Παναγιώτης Φασούλας.
Μια περιπέτεια, που όπως παραδέχθηκε, άλλαξε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Μάσας Φασούλα.
Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε χαρακτηριστικά πως “περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor”.
“Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20
Διαβάστε το στο thestival.grΠαναγιώτης Φασούλας: Η περιπέτεια υγείας του γιου μου με άλλαξε (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Παναγιώτης Φασούλας. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός μπασκετμπολίστας και πρώην δήμαρχος Πειραιά μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο γιος του όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία στην ηλικία των τεσσάρων ετών.
Μια περιπέτεια, που όπως ο ίδιος τονίζει, του άλλαξε τη ζωή. “Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor. Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιο
Διαβάστε το στο topontiki.grΣπάνια εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα: “Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου” (ΒΙΝΤΕΟ)
Όσα είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας στην Ελεονώρα Μελέτη…
Το άρθρο Σπάνια εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα: “Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου” (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠαναγιώτης Φασούλας: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου με τη λευχαιμία
«Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε»
Διαβάστε το στο news.grΠαναγιώτης Φασούλας: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου
Lamianow.gr
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του Παναγιώτης Φάσουλας μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια υγείας του γιου της που όπως είπε άλλαξε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Μάσας. «Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, […]
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΣυγκίνησε ο Παναγιώτης Φασούλας για το πρόβλημα υγείας του γιου του (vid)
Η συγκινητική εξομολόγηση που έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο υιός του σε μικρή ηλικία.
Το άρθρο Συγκίνησε ο Παναγιώτης Φασούλας για το πρόβλημα υγείας του γιου του (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΠαναγιώτης Φασούλας: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του Παναγιώτης Φάσουλας μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια υγείας του γιου της που όπως είπε άλλαξε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Μάσας. «Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor. Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και […]
Διαβάστε το στο dete.gr