Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται – “Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου”

09:27 - 25/05/2020

Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε από το J2US λόγω προβλημάτων υγείας. Μιλώντας στο Happy Day στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Βίκυ […] The post Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται – “Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Κάβουρα: Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου (βίντεο)

«Εγώ κατάλαβα προχθές ότι έχει θέμα υγείας, την είδα, δεν ήταν καλά, δεν ήταν καθόλου καλά».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

“Η Άσπα Τσίνα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου”

“Εγώ κατάλαβα προχθές ότι έχει θέμα υγείας, την είδα, δεν ήταν καλά, δεν ήταν καθόλου καλά”. “Δεν έφυγε για τους καβγάδες, που δεν ήταν καβγάδες ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο “Η Άσπα Τσίνα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βίκυ Κάβουρα για Άσπα Τσίνα: Είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου

Η Άσπα Τσίνα, όπως είναι γνωστό, την περασμένη Παρασκευή...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η εξομολόγηση της Βίκυς Κάβουρα: «Η Άσπα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία σχολίασε την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2US για λόγους υγείας.  «Δεν έφυγε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βίκυ Κάβουρα: Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου (VIDEO)

Για την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2US, μίλησε μεταξύ άλλων στο Happy Day, η Βίκυ Κάβουρα. "Δεν έφυγε για τους καβγάδες, που δεν ήταν καβγάδες αλλά κάποιες διαφωνίες που είχε η Άσπα. Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή όχι. Επειδή μιλήσαμε όταν τελείωσε το show, η Άσπα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου. Όταν τίθεται θέμα υγείας δεν σκεφτόμαστε αν θα μείνω δεν θα μείνω. Εγώ κατάλαβα προχθές ότι έχει θέμα υγείας, την είδα, δεν ήταν καλά, δεν ήταν καθόλου καλά. Της στέλνω όλη μου την αγάπη και να γίνει καλά σύντομα" είπε η ηθοποιός. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Βίκυ Κάβουρα: «Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συμπαρουσιάστρια του J2US, Βίκυ Κάβουρα, μίλησε σήμερα στο Happy Day για την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το show και εξομολογήθηκε ότι η τραγουδίστρια είναι πολύ ταλαιπωρημένη.  The post Βίκυ Κάβουρα: «Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βίκυ Κάβουρα: Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου

Για την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2US, μίλησε μεταξύ άλλων στο Happy Day, η Βίκυ Κάβουρα. "Δεν έφυγε για τους καβγάδες, που δεν ήταν καβγάδες αλλά κάποιες διαφωνίες που είχε η Άσπα. Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή όχι. Επειδή μιλήσαμε όταν τελείωσε το show,

Διαβάστε το στο madata.gr

Αποκάλυψη Κάβουρα για Άσπα Τσίνα: Είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου

Μετά την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το Just the 2 of us η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε τι συνέβη με την παίκτρια. H Άσπα δεν έφυγε για τους καβγάδες, που δεν ήταν καβγάδες, αλλά κάποιες διαφωνίες που είχε. Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή όχι. Επειδή μιλήσαμε όταν τελείωσε το show, η Άσπα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη. Όταν τίθεται θέμα υγείας δεν σκεφτόμαστε αν θα μείνω δεν θα μείνω. Εγώ κατάλαβα προχθές ότι έχει θέμα υγείας. Την είδα, δεν ήταν καλά, δεν ήταν καθόλου καλά. Της στέλνω όλη μου την αγάπη και να γίνει καλά σύντομα. Γνωρίζω ότι δεν είναι καλά. Και ότι δεν ήταν καλά και στο πρώτο επεισόδιο που ήταν πολλές οι ώρες. Είχε κουραστεί παραπάνω από τα άλλα παιδιά. Δε γνωρίζω περισσότερα. Εγώ έναν... &

Διαβάστε το στο spoilers

Βίκυ Κάβουρα: "Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη" (video)

"Mάτωσε η καρδιά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»