Δϋσκολες στιγμές για την Αγγελική Δαλιάνη
08:21 - 25/05/2020
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη. Η ηθοποιός το βράδυ της Κυριακής, με μια συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram, έκανε […]
The post Δϋσκολες στιγμές για την Αγγελική Δαλιάνη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Δαλιάνη
Δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη μόλις λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια της κόρης της. Τι συνέβη; Αργά το βράδυ της Κυριακής, η γνωστή ηθοποιός...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔύσκολες ώρες για την Αγγελική Δαλιάνη
Δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά.
Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω. Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολείο αγαπημένη μου. Το όνομα μας όμως σο
Διαβάστε το στο thestival.grΔύσκολες ώρες για την Αγγελική Δαλιάνη
ΕΛΛAΔΑ
Δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη, καθώς η αγαπημένη της γιαγιά έφυγε από τη ζωή. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.
Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω. Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολείο αγαπημένη μου.
Το όνομα μας όμως σου ε
Διαβάστε το στο topontiki.grΔύσκολες ώρες για την Αγγελική Δαλιάνη
Δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη, καθώς η αγαπημένη της γιαγιά έφυγε από τη ζωή. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram. Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΔύσκολες ώρες για την Αγγελική Δαλιάνη
Δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη, καθώς η αγαπημένη της γιαγιά έφυγε από τη ζωή. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram. Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω. Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολείο αγαπημένη μου. Το όνομα μας όμως σου έμαθα ν
Διαβάστε το στο spoilersΧιλιάδες φωνές για τον Βασίλη Δημάκη
Με τον εμπαιγμό της πολιτικής ηγεσίας να συνεχίζεται, χιλιάδες αλληλέγγυοι ένωσαν τις φωνές στο δίκαιο αίτημα του Βασίλη Δημάκη για πρόσβαση στην εκπαίδευση.
Διαβάστε το στο efsyn.gr