Βαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη – Η απώλεια που της στοίχισε
08:18 - 25/05/2020
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά.
The post Βαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη – Η απώλεια που της στοίχισε appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη
Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη, καθώς έφυγε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Βαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠένθος για την Αγγελική Δαλιάνη
Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, καθώς έφυγε από την ζωή η αγνοημένη της γιαγιά
Διαβάστε το στο in.grΔύσκολες στιγμές για την Αγγελική Δαλιάνη – Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη τις τελευταίες ώρες...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠένθος για την Αγγελική Δαλιάνη- Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού
Στο πένθος έχει βουτηχτεί η οικογένεια της Αγγελικής Δαλιάνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της ηθοποιού, της οποία και έχει πάρει το όνομά της.
The post Πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη- Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠένθος για την Αγγελική Δαλιάνη
Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, καθώς έφυγε από την ζωή η αγνοημένη της γιαγιά. «Εύχομαι γιαγιούλα μου να μπορώ σε βλέπω στα όνειρα μου»!
Το άρθρο Πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΒαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη-Το μήνυμα που μας λύγισε και η φωτογραφία στο Instagram
Βαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη.
Διαβάστε το στο onsports.grΒαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη
«Μία χαρά και δέκα λύπες» λέει ο σοφός λαός και η παροιμία δυστυχώς ταιριάζει στην Αγγελική Δαλιάνη, η οποία λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια της κόρης της, έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά και βυθίστηκε στο πένθος.
Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός με ένα
Διαβάστε το στο madata.grΒαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη-Το μήνυμα που μας λύγισε και η φωτογραφία στο Instagram
Διαβάστε το στο astrology.grΒαρύ πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη-Το μήνυμα που μας λύγισε και η φωτογραφία στο Instagram
Διαβάστε το στο mothersblog.grΠένθος για την Αγγελική Δαλιάνη – Καλό ταξίδι ψυχή μου
Η Αγγελική Δαλιάνη έχασε αγαπημένο της πρόσωπο και το αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Η γνωστή ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία της στις σελίδες της στο instagram και στο facebook κι έγραψε δύο λόγια αποχαιρετισμού. Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω. Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολει
Διαβάστε το στο spoilersΠένθος για την Αγγελική Δαλιάνη: Καλό ταξίδι ψυχή μου!!!
Δύσκολες ώρες ζει η Αγγελική Δαλιάνη.
Η γλυκιά ηθοποιός έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, , την αγαπημένη της γιαγιά, από την οποία έχει πάρει και το όνομα της.
"Αντίο Αγγελικουλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω. Ήσουν ο πιο μορφωμένος...
Διαβάστε το στο entertv.gr