Μέγκι Ντρίο: «Η Άννα Αμανατίδου με κορόιδευε, ο πρώην μου τα έφτιαξε με την κολλητή της και…»

18:18 - 29/10/2019

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” είδαν το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Αμανατίδου για τη Μέγκι Ντρίο […] The post Μέγκι Ντρίο: «Η Άννα Αμανατίδου με κορόιδευε, ο πρώην μου τα έφτιαξε με την κολλητή της και…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: Η Άννα Αμανατίδου με κορόιδευε, ο πρώην μου τα έφτιαξε με την κολλητή της και… (VIDEO)

Στην κόντρα της με την Άννα Αμανατίδου, αναφέρθηκε η Μέγκι Ντρίο μέσω της εκπομπής, "Ευτυχείτε". "Δεν έχω να πω τίποτα, περασμένα ξεχασμένα. Δεν θέλω να ξανασυζητήσουμε για την Άννα Αμανατίδου. Τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Στο παιχνίδι δεν τα πηγαίναμε καλά. Εγώ άκουγα συνέχεια στο σπίτι ότι έλεγε “δεν θα έπρεπε να είναι εδώ”, έκρινε τις δοκιμασίες μου κι εμένα αυτοί οι άνθρωπο δεν μου αρέσουν. Πέρα από αυτό είχαμε και κάτι προσωπικό, εκτός σπιτιού. Έχει να κάνει με έναν άντρα, με μια πρώην σχέση μου, που τα είχαμε τρία χρόνια. Τα έφτιαξε αυτός με μια κολλητή της Άννας και περίμενα από την ίδια έστω να μου πει κάτι, γιατί ήμουν στο εξωτερικό τότε, στην Ιταλία και δούλευα, και δεν μου είχε πει τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μέγκι Ντρίο: «Δε θέλω να ξανασυζητήσουμε για την Αμανατίδου, με κορόιδευε, ο πρώην μου τα έφτιαξε… » (vid)

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε ανοικτά στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» όταν είδαν το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Αμανατίδου για εκείνη στο «Έλα χαμογέλα». The post Μέγκι Ντρίο: «Δε θέλω να ξανασυζητήσουμε για την Αμανατίδου, με κορόιδευε, ο πρώην μου τα έφτιαξε… » (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε