Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στα γενέθλια του Φώτη Μπερνάντο!

14:03 - 24/05/2020

Με λόγια αγάπης μίλησε για τον Φώτη Μπερνάντο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου… The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στα γενέθλια του Φώτη Μπερνάντο! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα γενέθλια του Φώτη Μπερνάντο!

Με λόγια αγάπης μίλησε για τον Φώτη Μπερνάντο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου… Τι κι αν είναι ένα από τα πιο εναλλακτικά και ανατρεπτικά ζευγάρια της ελληνικής ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δημόσια ερωτική εξομολόγηση από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα γενέθλια του Φώτη Μπερνάντο! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια του σύζυγού της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλο και ο Φώτης Μπενάρντο είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ηθοποιός και ο αγαπημένο της...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»