Ζοζέ Μουρίνιο: «Ήμουν μαλ...ας»

21:11 - 22/05/2020

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στη σκληρότητα που έδειχνε στους παίκτες της Ίντερ, η οποία όμως πιστεύει ότι ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που τους οδήγησε στην κατάκτηση του τρεμπλ του 2010.  Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το ιστορικό κατόρθωμα των «νερατζούρι», ο Πορτογάλος μίλησε στην «Gazzetta Dello Sport». Παραδέχθηκε λοιπόν ότι αντιμετώπιζε με υπέρμετρα κυνικό τρόπο την ομάδα του: «Υπάρχουν σχέσεις: Εγώ κοουτσάρω, εσύ παίζεις. Η συμπάθεια ή όχι εξαρτάται από την ικανότητα με αποδεχθείς όπως είμαι. Είναι σαν ένα παζλ. Στην Ίντερ, λίγοι περίμεναν από κάποιον σαν εμένα να ολοκληρώσει αυτό το παζλ. Δεν είμαι ποτέ ψεύτικος, είμαι αυθεντικός: Αυτός είμαι και τέλος. Ήμουν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις