Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of Us
15:21 - 22/05/2020
Η Άσπα Τσίνα πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από το Just The 2 of us.
Η...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το Just the two of us! BINTEO
Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε πως προτεραιότητα στη ζωή της έχει η υγεία της και πως η γιατρός της της σύστησε να αποχωρήσει και να ξεκουραστεί για ένα μήνα.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» – Διαβάστε τον λόγο!
H Ασπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μουσικό σόου του Open, «Just The 2 of Us» για λόγους υγείας και ξεκαθάρισε ότι η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου. Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε στο social media αναφέρει: «Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές...
The post Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» – Διαβάστε τον λόγο! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grAσπα Τσίνα: Αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» λόγω υγείας (Video)
MEDIA
Mε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η Ασπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μουσικό σόου του Open, «Just The 2 of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ξεκαθάρισε ότι η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου.
«Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια -όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποί
Διαβάστε το στο topontiki.grΑσπα Τσίνα: Αποχωρεί οικοιοθελώς από το Just The 2 of us - Ανακοίνωσε τους λόγους
Με ανάρτησή της στο Facebook η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Just The 2 of us.Μάλιστα, η Άσπα Τσίνα εξηγεί και τους λόγους της αποχώρησής της από την εκπομπή του Open, ενώ αναφέρει πως η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου.
Η τραγουδίστρια αναφέρει τα ακόλουθα: «Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια – όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου - ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οπ
Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr