Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of Us

15:21 - 22/05/2020

Η Άσπα Τσίνα πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από το Just The 2 of us. Η...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το Just the two of us! BINTEO

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε πως προτεραιότητα στη ζωή της έχει η υγεία της και πως η γιατρός της της σύστησε να αποχωρήσει και να ξεκουραστεί για ένα μήνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» – Διαβάστε τον λόγο!

H Ασπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μουσικό σόου του Open, «Just The 2 of Us» για λόγους υγείας και ξεκαθάρισε ότι η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου. Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε στο social media αναφέρει: «Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές... The post Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» – Διαβάστε τον λόγο! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Aσπα Τσίνα: Αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» λόγω υγείας (Video)

MEDIA  Mε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η Ασπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μουσικό σόου του Open, «Just The 2 of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ξεκαθάρισε ότι η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου. «Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια -όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποί

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ασπα Τσίνα: Αποχωρεί οικοιοθελώς από το Just The 2 of us - Ανακοίνωσε τους λόγους

Με ανάρτησή της στο Facebook η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Just The 2 of us.Μάλιστα, η Άσπα Τσίνα εξηγεί και τους λόγους της αποχώρησής της από την εκπομπή του Open, ενώ αναφέρει πως η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια αναφέρει τα ακόλουθα: «Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια – όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου - ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οπ

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of Us

Επικαλέστηκε λόγους υγείας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να απολαύσετε υπέροχες γιορτές με τα παιδιά σας

«Η Γη της Ελιάς» – Δευτέρα: Μια αποκάλυψη θα γίνει «χιονοστιβάδα» και θα παρασύρει πολλούς με τον χειρότερο τρόπο

Ποιους τρόπους μπορείτε να ακολουθήσετε για να χαλαρώσετε μετά από μια απαιτητική μέρα

Γρηγόρης Μελάς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Η στάση του είναι μια ντροπή για την ελληνική τηλεόραση»

Mente Fuerte: Η αντίδρασή του σε ερώτηση δημοσιογράφου για την «ελεύθερη σχέση» μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού

6 τρόποι να προστατεύσετε το σκύλο σας το χειμώνα