Άσπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US! Τι συνέβη; ΒΙΝΤΕΟ

14:27 - 22/05/2020

Δε θέλω να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσα να είχα οποιαδήποτε άλλη στάση στα γεγονότα The post Άσπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US! Τι συνέβη; ΒΙΝΤΕΟ appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άσπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US για λόγους υγείας (βίντεο)

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Just The Two Of Us και αποκάλυψε τον λόγο.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άσπα Τσίνα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US για λόγους υγείας

«Ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα», αναφέρει η διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο Gazzetta

Άσπα Τσίνα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US για λόγους υγείας

Την αποχώρησή της από το celebrity talent show «Just the 2 of Us» του Open, έκανε γνωστή η Άσπα Τσίνα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο instagram της. Η τραγουδίστρια που έχει αναφερθεί στη σπάνια μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει, αποφάσισε να μη συνεχίσει συμμετέχοντας στο σόου, και εξηγεί ότι η αυριανή εμφάνισή της που έχει μαγνητοσκοπηθεί θα είναι η τελευταία. Στο βίντεο που κοινοποίησε ακούγεται να λέει η ίδια: «Κάποιες μάχες στη ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια, όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου, ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα, όχι μόνο για

Διαβάστε το στο thestival.gr

H Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US!

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι για λόγους υγείας αποχωρεί […] The post H Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US! appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Άσπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US για λόγους υγείας! (Video)

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Just The Two Of Us και…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Just…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Just The Two Of Us και αποκάλυψε τον λόγο!

Διαβάστε το στο astrology.gr

Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το J2US | Θα συνεχίσει ο Μάριος Πρίαμος;

Αποχωρεί η Άσπα Τσίνα από το J2US, όχι όμως για τον λόγο που ίσως πολλοί να φαντάζονται. Η ανακοίνωσή της μέσα από ένα βιντεάκι.  Μπορεί να δημιούργησε εντάσεις στο show με την κριτική επιτροπή, όμως για την ίδια ο διαγωνισμός αυτός τελειώνει εδώ, αφού η Άσπα Τσίνα από το J2US αποχωρεί, αλλά με ψηλά το […] Το άρθρο Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το J2US | Θα συνεχίσει ο Μάριος Πρίαμος; εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»