Γιαννιώτης: "Μεγάλη μου τιμή αυτή η Παγκόσμια αναγνώριση"

14:27 - 29/10/2019

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την παρουσία του στο Hall of Fame της Παγκόσμιας κολύμβησης και αναφέρθηκε στον θρυλικό, Ιάσωνα Ζηργάνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιαννιώτης: «Μεγάλη τιμή για μένα»

«Αποτελεί μεγάλη μου τιμή η παγκόσμια αυτή αναγνώριση στο έργο μου και στην προσπάθειά μου». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Σπύρος Γιαννιώτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, την ανακοίνωση ότι θα συμπεριληφθεί στο International Marathon Swimming Hall of Fame. Ο ίδιος γνώριζε εδώ και λίγο καιρό αυτή την απόφαση, καθώς οι υπεύθυνοι είχαν επικοινωνήσει […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Γιαννιώτης: «Μεγάλη μου τιμή αυτή η Παγκόσμια αναγνώριση»

Συγκινημένος είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης που δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την αναγνώριση στο έργο του και στη στάση ζωής του, με την πρωτοβουλία των υπευθύνων να τον συμπεριλάβουν στο Hall of Fame των κορυφαίων αθλητών που υπηρέτησαν την Μαραθώνια Κολύμβηση.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Γιαννιώτης: «Μεγάλη μου τιμή η παγκόσμια αναγνώριση»

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι στις 2 Μαΐου του 2020 ο Σπύρος Γιαννιώτης θα ενταχθεί στο International Marathon Swimming Hall of Fame.Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στο σάιτ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τονίζοντας πως αυτή η διάκριση αποτελεί σπουδαία τιμή για τον ίδιο: «Αποτελεί μεγάλη μου τιμή η Παγκόσμια αυτή αναγνώριση στο έργο μου και στην προσπάθειά μου. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη διαδικασία, ήδη προετοιμάζομαι για αυτή την εκδήλωση, που θα λάβει μέρος στη Νέα Υόρκη τον προσεχή Μάιο. Περιμένω να το γιορτάσω, θα προσπαθήσω να έχω κοντά μου τη σύζυγό μου, Ισμήνη, καθώς και κάποια άλλα συγγενικά μου πρόσωπα».Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο και πλέον προπονητής του Πανελληνίου Γ.Σ. μί

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Γιαννιώτης: «Μεγάλη μου τιμή η Παγκόσμια αναγνώριση»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στο σάιτ της ΚΟΕ για το γεγονός ότι θα αποτελεί από τις 2 Μαΐου 2020 μέλος του Hall of Fame της Μαραθώνιας κολύμβησης.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)