Κοβάσεβιτς: "Ο γιατρός του Ολυμπιακού έσωσε τη ζωή μου"

09:48 - 22/05/2020

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θυμήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του που αντιμετωπίστηκε χάρη στον γιατρό του Ολυμπιακού το 2009, αποθέωσε τους "ερυθρόλευκους" και τους σύγκρινε με τη Γιουβέντους.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αλλά και την περιπέτεια υγείας που έφερε το τέλος της καριέρας του μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Συνέντευξη στην ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Δεν είχα καταλάβει τίποτα, ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή

Στην πιο κομβική στιγμή της ζωής του, όταν διαπιστώθηκε πως έχει πρόβλημα στην καρδιά, αναφέρθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κοβάσεβιτς: Πώς ο γιατρός του Ολυμπιακού του έσωσε τη ζωή

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και μίλησε για τον γιατρό του Ολυμπιακού που του έσωσε τη ζωή. The post Κοβάσεβιτς: Πώς ο γιατρός του Ολυμπιακού του έσωσε τη ζωή appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H εξομολόγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, παραχώρησε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, μιλώντας για τον τραυματισμό του σε ενέδρα τον Ιανουάριο, αλλά και για την στιγμή που ο γιατρός του Ολυμπιακού το 2009 του έσωσε τη ζωή.    Όλα τώρα επιστρέφουν  φυσιολογικά, η ιστορία αυτή με

Διαβάστε το στο madata.gr

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ο γιατρός του Ολυμπιακού μού έσωσε τη ζωή

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα»...

Διαβάστε το στο news.gr

Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»!

Lamianow.gr Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»! Ο παλαίμαχος Σέρβος στράικερ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη στιγμή που σταμάτησε η καριέρα του, όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά από τον γιατρό του Ολυμπιακού. «Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. […] Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»! Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, μιλώντας για τον τραυματισμό του σε ενέδρα τον Ιανουάριο, αλλά και για την στιγμή που ο γιατρός του Ολυμπιακού το 2009 του έσωσε τη ζωή.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού έσωσε τη ζωή μου»

Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού έσωσε τη ζωή μου» 22/05/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κοβάσεβιτς: «Ο καρδιολόγος του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπιζε όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο καρδιολόγος των ερυθρολεύκων του είχε σώσει τη ζωή.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)