Η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογήθηκε: Δεν θα βαπτίσουμε το παιδί

00:22 - 21/05/2020

Η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογήθηκε πως αποφάσισαν με τον Γιάννη Σαρακατσάνη να μη βαπτίσουν τον γιο τους. Είμαι πάρα πολύ καλά. Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, περνάω πολύ ωραία. Δε σκεφτόμουν ότι θα έχω παιδιά, όμως ήταν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες… Είναι κάτι που σου βγαίνει αυτό στην πορεία. Ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και να στις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ ο ίδιος παιδιά, δε μπορείς να τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα. Ο Γιάννης ήταν καταλύτης στο να αποφασίσω να κάνουμε παιδί. Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί. Έχει όνομα και το λένε Αύγουστο. Τη δουλειά μου την έχω σαν πλάνα αλλά ο κορονοϊός μας ανέτρεψε τα πάντα. Στο άμεσο μέλλον δε βλέπω να συμβαίνει κάτι, δήλωσε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογείται: «Δεν θα κάνουμε βάπτιση. Το παιδί μας έχει ήδη όνομα»

H Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς πριν...

Διαβάστε το στο Zougla

Αλεξάνδρα Ούστα : Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας

Η Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο γιος τους δεν θα βαφτιστεί καθώς ήδη έχει όνομα

Διαβάστε το στο in.gr

Αλεξάνδρα Ούστα: "Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας" (video)

"Έχει ήδη όνομα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί. Έχει όνομα και το λένε Αύγουστο»

Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έκανε η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από τρεις περίπου μήνες. Η ίδια αποκάλυψε πως δε θα βαφτίσουν τον γιο τους, στον οποίο έχουν δώσει ήδη το όνομα Αύγουστος. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη