Απίθανη αποκάλυψη από τη Ρίκα Διαλυνά – «Ο πατέρας μου έμαθε ότι ήταν πεθαμένος και πήγε να δει τον τάφο του»
21:21 - 20/05/2020
Μια απίστευτη ιστορία που συνέβη με τον πατέρα της εξομολογήθηκε η Ρίκα Διαλυνά, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” […]
The post Απίθανη αποκάλυψη από τη Ρίκα Διαλυνά – «Ο πατέρας μου έμαθε ότι ήταν πεθαμένος και πήγε να δει τον τάφο του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Ρίκα Διαλυνά: Ο πατέρας μου έβγαλε ο ίδιος τον σταυρό με το όνομά του από τον τάφο του
Η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού εξομολογήθηκε μια απίστευτη ιστορία που συνέβη με τον πατέρα της.
The post Σοκάρει η Ρίκα Διαλυνά: Ο πατέρας μου έβγαλε ο ίδιος τον σταυρό με το όνομά του από τον τάφο του appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔιαλυνά Ο πατέρας μου έμαθε ότι ήταν πεθαμένος και πήγε να δει τον τάφο του
Μια πρωτοφανή ιστορία που συνέβη στον πατέρα της μοιράστηκε η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν”. Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης: Παρόλο που έχεις κάνει τόσα ταξίδια με αεροπλάνο, εξακολουθείς να φοβάσαι; Φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα, μάλιστα έχω πάντα μαζί μου μια εικονίτσα, την Παναγία, την οποία μου έχει κάνει δώρο ο μπαμπάς […]
Διαβάστε το στο politik.gr