H βόλτα της Βικτώριας Καρύδα με το αγοράκι της στη Γλυφάδα!

14:21 - 20/05/2020

Μετά από τη δολοφονία του  επιχειρηματία σύζυγου της Γιάννη Μακρή,  τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, η Βικτωρία Καρύδα συνεχίζει να ζει στην Ελλάδα παρέα με τον μονάκριβο τιο της, καρπό του έρωτα της με τον άντρα της. Ο φωτογραφικός φακός του zinapost.gr πέτυχε την Βικτώρια σε πρόσφατη βόλτα της στην Γλυφάδα, χέρι-χέρι  με τον γιο της. Το μοντέλο δίχως ίχνος μακιγιάζ και φορώντας αθλητικά παπούτσια και ένα σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, απόλαυσε τη βόλτα της με το παιδί...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H βόλτα της Βικτώριας Καρύδα με το αγοράκι της στη Γλυφάδα!

Μετά από τη δολοφονία του  επιχειρηματία σύζυγου της Γιάννη Μακρή,  τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, η Βικτωρία Καρύδα συνεχίζει να ζει στην Ελλάδα παρέα με τον μονάκριβο τιο της, καρπό του έρωτα της με τον άντρα της. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ The post H βόλτα της Βικτώριας Καρύδα με το αγοράκι της στη Γλυφάδα! appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει