Η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογείται: «Δεν θα κάνουμε βάπτιση. Το παιδί μας έχει ήδη όνομα»

12:00 - 20/05/2020

H Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς πριν από λίγους μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί. Έχει όνομα και το λένε…» (βίντεο)

Η Αλεξάνδρα Ούστα αποκάλυψε πώς δεν θα βαφτίσει το παιδί της και του έχει δώσει όνομα και δε φαντάζεστε ποιο είναι το όνομά του.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αλεξάνδρα Ούστα: Δεν θα κάνουμε βάπτιση, το παιδί μας έχει όνομα

Η Αλεξάνδρα Ούστα, κατά τις μέρες της καραντίνας, πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγο της, Γιάννη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, έχει ήδη όνομα»

Όπως ανέφερε, δεν θα προχωρήσουν σε βάπτιση ενώ ο γιος τους έχει ήδη όνομα. Τον λένε Αύγουστο! “Σαν διάθεση μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά! Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, χαίρομαι πολύ που έχω χρόνο να αφιερώνω σε αυτό και περνάω πολύ ωραία” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ούστα στην εκπομπή της Κατερίνας […] The post Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, έχει ήδη όνομα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Αλεξάνδρα Ούστα ξεκαθαρίζει – “Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, έχει ήδη όνομα”

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε, το πρωί της Τετάρτης, η Αλεξάνδρα Ούστα. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις οικογενειακές στιγμές που […] The post Η Αλεξάνδρα Ούστα ξεκαθαρίζει – “Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, έχει ήδη όνομα” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αλεξάνδρα Ούστα: Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας - Του δώσαμε μόνοι μας όνομα

Το μωρό της γεννήθηκε σε σημαδιακή ημερομηνία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γνωστή ηθοποιός: Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, έχει ήδη όνομα

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε η ηθοποιός  και αναφέρθηκε στις οικογενειακές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον σύζυγο της, αλλά  και το νεογέννητο παιδάκι τους. Σαν διάθεση μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά! Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, χαίρομαι

Διαβάστε το στο madata.gr

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, έχει ήδη όνομα» (video)

Όσον αφορά στη βάπτιση του μωρού της, ξεκαθάρισε πως «το παιδί έχει όνομα οπότε δεν θα κάνουμε βάπτιση. Τον λένε Αύγουστο».

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Η Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega

5 σημάδια ότι παραπονιέσαι πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζεις

Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα κάνω τηλεδιάλογο, ούτε θα αναφερθώ σε πράγματα που δεν είναι της παρούσης»

Μιχάλης Κουινέλης: Βαρύ πένθος για τον γνωστό ράπερ – Πέθανε ο πατέρας του

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλη τραγουδίστρια να πει τα τραγούδια με τον τρόπο που τα είπε η Νατάσα»

Light για τον άγριο καβγά με τον Snik στα Mad Awards – «Έχασα πολλά λεφτά από αυτό το σκηνικό»