Κορωνοϊός - Μαρινέλλα: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τον «αόρατο εχθρό»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρινέλλα : Συγκινεί η εξομολόγηση για το πώς βίωσε την πανδημία
Η Μαρινέλλα μίλησε για τις ημέρες της καραντίνας ενώ παραδέχτηκε ότι έχει τρομάξει από την πανδημία που δημιουργήθηκε από έναν ιό «αδηφάγο τέρας»
Διαβάστε το στο in.grΜαρινέλλα: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τον "αόρατο εχθρό"
«Εμένα με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα. Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας -έτσι το λέω εγώ- που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται». Έτσι περιγράφει η Μαρινέλλα, τον κορωνοϊό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα youfly.com, στην οποία μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι έχει τρομάξει από την πανδημία.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ανέφερε ότι 75 ημέρες είναι κλεισμένη στο σπίτι ενώ, όπως λέει, «μία φορά βγήκα με την αδερφή μου να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Με μάσκα, γάντια και το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο φυσικά. Πρίν μπούμε πάλι στο σπίτι, βγάζουμε παπούτσια, αλλάζουμε και βάζουμε ρόμπα».
«Στον πόλεμο ξέρεις, βλέπεις ποιος είναι ο εχθρός και αμύνεσαι. Εδώ ο εχθρός είναι αόρατος. Την οικογένειά
Διαβάστε το στο thestival.grΚορωνοϊός: Η Μαρινέλλα μιλά για τον… αόρατο εχθρό - «Με πιάνει τρέλα»
ΕΛΛAΔΑ
Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη μίλησε η Μαρινέλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα youfly.com.
«Εμένα με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα. Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας -έτσι το λέω εγώ- που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται» αναφέρει μεταξύ άλλων η μεγάλη ερμηνεύτρια η οποία δε διστάζει να εξομολογηθεί ότι ο ιός αυτός την έχει τρομάξει ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένη στο σπίτι εδώ και 75 ημέρες.
«Μία φορά βγήκα με την αδερφή μου να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Με μάσκα, γάντια και το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο φυσικά. Πρίν μπούμε πάλι στο σπίτι, βγάζουμε παπούτσια, αλλάζουμε και βάζουμε ρόμπα. Στον
Διαβάστε το στο topontiki.gr