Τατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ
08:00 - 20/05/2020
Ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε λόγο για ανθρώπους «που ρισκάρουν τη δημόσια υγεία και να τιγκάρουν τις ΜΕΘ όπως στην Ιταλία όχι μόνο με τη Θεία Μετάληψη αλλά από οποιαδήποτε παραβίαση των μέτρων».
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ (VIDEO)
Τη διαφωνία του με όσους επιλέγουν την περίοδο της επιδημίας του κορωνοϊού να μεταλάβουν επανέλαβε, ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωί της Τετάρτης.
Ο κ. Τατσόπουλος, χαρακτήρισε «απόλυτο δικαίωμα του οποιουδήποτε να έχει όποιο πιστεύω θέλει» ωστόσο εξήγησε ότι «δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που λέει καθημερινά ο κ. Μόσιαλος, ο γενετιστής Δερμιτζάκης και ο λοιμωξιολόγος κ. Σύψας με εξαίρεση την κυρία Γιαμαρέλλου, η οποία δεν επικαλείται επιστημονικά δεδομένα αλλά λέει ότι όταν ξεκινάει η Θεία Κοινωνία σταματάει η επιστήμη και ξεκινά το Μυστήριο».
Υποστήριξε, δε, ότι «δεν υπάρχει κανένα μένος κατά της χριστιανικής θρησκείας» προσθέτοντας ότι «ο κορωνοϊός δεν κάνει διάκριση σε Χριστιανούς, Μουσ
Διαβάστε το στο thestival.grΤατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)
Στη διαφωνία του με όσους επιλέγουν αυτή την περίοδο της επιδημίας του κορωνοϊού να μεταλάβουν επανήλθε ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωί της Τετάρτης. Αν και χαρακτήρισε «απόλυτο δικαίωμα του οποιουδήποτε να έχει όποιο πιστεύω θέλει» εξήγησε ότι «δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που λέει καθημερινά ο κ. Μόσιαλος, ο γενετιστής Δερμιτζάκης και ο λοιμωξιολόγος […]
Το άρθρο Τατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος, αλλά…
Τη διαφωνία του με όσους επιλέγουν εν μέσω κοροναϊού να κοινωνήσουν επανέλαβε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος. Αν και χαρακτήρισε «απόλυτο δικαίωμα του οποιουδήποτε να έχει όποιο πιστεύω θέλει» εξήγησε ότι «δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που λέει καθημερινά ο κ. Μόσιαλος, ο γενετιστής Δερμιτζάκης και ο λοιμωξιολόγος κ. Σύψας...
Διαβάστε το στο crashonline.grΤατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ
Ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε λόγο για ανθρώπους «που ρισκάρουν τη δημόσια υγεία και να τιγκάρουν τις ΜΕΘ όπως στην Ιταλία όχι μόνο με τη Θεία Μετάληψη αλλά από οποιαδήποτε παραβίαση των μέτρων».Στη διαφωνία του με όσους επιλέγουν αυτή την περίοδο της επιδημίας του κορωνοϊού να
Διαβάστε το στο madata.grΤατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ
Στη διαφωνία του με όσους επιλέγουν αυτή την περίοδο της επιδημίας του κορωνοϊού να μεταλάβουν επανήλθε ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωί της Τετάρτης.
Το άρθρο Τατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΤατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ
Lamianow.gr
Τατσόπουλος: Δεν έχω αντιχριστιανικό μένος αλλά δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε ΜΕΘ
Ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε λόγο για ανθρώπους «που ρισκάρουν τη δημόσια υγεία και να τιγκάρουν τις ΜΕΘ όπως στην Ιταλία όχι μόνο με τη Θεία Μετάληψη αλλά από οποιαδήποτε παραβίαση των μέτρων». Στη διαφωνία του με όσους επιλέγουν αυτή την περίοδο της επιδημίας του κορωνοϊού να μεταλάβουν επανήλθε ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωί της Τετάρτης. […]
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.gr