«Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ»

14:24 - 19/05/2020

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και την «μαύρη» επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τοποθετήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός του Δικεφάλου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Aναλυτικά όσα είπε: Για τον ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ. Πέρασα την περισσότερη ποδοσφαιρική μου ζωή στον ΠΑΟΚ και τον αγαπώ. Ήταν ιδιαίτερη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαλπιγγίδης: Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ

Για την αγάπη που τρέφει για τον ΠΑΟΚ αλλά και την φετινή χρονιά του Δικεφάλου με τον Αμπέλ Φερέιρα στο τιμόνι της ομάδας, μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ στάθηκε και στη Γενοκτονία των Ποντίων. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM: «Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ. Πέρασα την περισσότερη ποδοσφαιρική μου ζωή στον ΠΑΟΚ και τον αγαπώ. Ήταν ιδιαίτερη η φετινή χρονιά για τον Δικέφαλο. Δεν σημαίνει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν θα κάνει βήματα πίσω. Το θέμα είναι να μην κάνει πολλά. Κομβικό σημείο φέτος ήταν η αλλαγή προπονητή. Ο Φερέιρα ήταν σε δυσκολότερη θέση, καθώς ο Ραζβάν ανέλαβε την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας και ήξερε πως θα δουλέψει. Είναι καλό να μένει ένας προ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»