«Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ»
14:24 - 19/05/2020
Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και την «μαύρη» επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τοποθετήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός του Δικεφάλου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Aναλυτικά όσα είπε: Για τον ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ. Πέρασα την περισσότερη ποδοσφαιρική μου ζωή στον ΠΑΟΚ και τον αγαπώ. Ήταν ιδιαίτερη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαλπιγγίδης: Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ
Για την αγάπη που τρέφει για τον ΠΑΟΚ αλλά και την φετινή χρονιά του Δικεφάλου με τον Αμπέλ Φερέιρα στο τιμόνι της ομάδας, μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ στάθηκε και στη Γενοκτονία των Ποντίων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM:
«Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ. Πέρασα την περισσότερη ποδοσφαιρική μου ζωή στον ΠΑΟΚ και τον αγαπώ. Ήταν ιδιαίτερη η φετινή χρονιά για τον Δικέφαλο. Δεν σημαίνει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν θα κάνει βήματα πίσω. Το θέμα είναι να μην κάνει πολλά. Κομβικό σημείο φέτος ήταν η αλλαγή προπονητή. Ο Φερέιρα ήταν σε δυσκολότερη θέση, καθώς ο Ραζβάν ανέλαβε την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας και ήξερε πως θα δουλέψει. Είναι καλό να μένει ένας προ
Διαβάστε το στο thestival.gr