Ναύπακτος: Γιατί 17χρονος έπεσε από τον φάρο με το κεφάλι. Κατάσταση υγείας, στοίχημα [video]
12:37 - 19/05/2020
Γιατί 17χρονος έπεσε από τον φάρο στην Ναύπακτο; Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου η «βουτιά» ενός 17χρονου από φάρο, γεγονός που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του. Ο 17χρονος, στο πλαίσιο ενός στοιχήματος, πήδηξε από το φάρο, στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έσκασε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Συγκλονίζουν τα […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ναύπακτος: Γιατί 17χρονος έπεσε από τον φάρο με το κεφάλι. Κατάσταση υγείας, στοίχημα [video].
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναύπακτος: Μετανιωμένος ο 17χρονος που πήδηξε από το φάρο για ένα στοίχημα
«Δε θυμάμαι τίποτα. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδ. Κι έχω μετανιώσειι»
Διαβάστε το στο lifo.grΝαύπακτος: Τι λέει ο 17χρονος που έπεσε από φάρο για ένα... στοίχημα (βίντεο)
Δύο ημέρες μετά τις σοκαριστικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο 17 χρονοςμαθητής που βούτηξε στο κέντρο από τον φάρο της Ναυπάκτου για ένα... στοίχημα, εμφανίστηκε εμφανώς μετανιωμένος.
«Δε θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι», είπε ο νεαρός σε εκπομπή.
Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του απάντησε καταφατικά.
Πώς ο 17χρονος γλίτωσε από βέβαιο θάνατο
Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Ναύπακτο, από τη βουτιά από το φάρο ενός 17χρονου που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή στο πλαίσιο ενός στοιχήματος.
Ο ανήλικος πήδηξε από το φάρο που βρίσκεται στο λιμάνι
Διαβάστε το στο pronews.gr