Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε για τη νέα σεζόν – «Το ανακοινώνω εδώ πρώτη φορά»

08:18 - 19/05/2020

Καλεσμένοι στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Ο γνωστός κωμικός, μάλιστα, […] The post Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε για τη νέα σεζόν – «Το ανακοινώνω εδώ πρώτη φορά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκαλύπτει τι θα κάνει τη νέα σεζόν: «Το ανακοινώνω εδώ πρώτη φορά»

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένοι στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν για διάφορα. Ο γνωστός κωμικός, μάλιστα,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι τη νέα σεζόν ξεκινάει εκπομπή στον ΑΝΤ1

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω” φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Ο γνωστός κωμικός, μάλιστα, στο φινάλε της συνέντευξης ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν ξεκινάει εκπομπή ΑΝΤ1, ένα πρότζεκτ που όπως τόνισε δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. «Μου στέλνει πολλά μηνύματα ο κόσμος και τώρα με τις παραστάσεις που δείχνει ο ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή και κάνουν και τα νούμερα που κάνουν δόξα τω Θεώ, συζητήσαμε με τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 και το ανακοινώνω πρώτη φορά σε σένα. Από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, πολύ πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό. Θα αρέσει στον κόσ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σεφερλής στον Χατζηνικολάου: «Το ανακοινώνω εδώ πρώτη φορά» (video)

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν ξεκινάει… Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ο Σεφερλής αποκάλυψε: Από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μια εκπομπή στον Antenna

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν καλεσμένοι της εκπομπής Ενώπιος ενωπίω και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε τα τηλεοπτικά του σχέδια για τη νέα σεζόν. Μου στέλνει πολλά μηνύματα ο κόσμος και τώρα με τις παραστάσεις που δείχνει ο ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή και κάνουν και τα νούμερα που κάνουν δόξα τω Θεώ. Συζητήσαμε με τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 και το ανακοινώνω πρώτη φορά σε σένα. Από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μια εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, πολύ πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό. Θα αρέσει στον κόσμο, δεν θα είναι show. Είναι καινούργια συνταγή, δεν έχει ξαναγίνει και είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο από όλα αυτά που έχω κάνει όλα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»