Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Είχα τραυματική εμπειρία μαζί της»
19:15 - 18/05/2020
Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε flash back στην καριέρα της και διηγήθηκε στο Dot άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των ελληνικών […]
The post Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Είχα τραυματική εμπειρία μαζί της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Ιωαννίδου μιλάει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχα τραυματική εμπειρία με την Αλίκη»
Επίσης μίλησε και για τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχα τραυματική εμπειρία μαζί της (VIDEO)
Ιστορίες από τα παρασκήνια των ελληνικών ταινιών διηγήθηκε στο Dot η Μαρία Ιωαννίδου.
Μία εξ αυτών αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Σε αυτή την ταινία, η Μαρία Ιωαννίδου, αν και ξανθιά, εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά, κάτι που, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν απαίτηση της Αλίκης.
Η Μαρία Ιωαννίδου εξήγησε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έβαζε όρο σε κάθε της ταινία να μην υπάρχει καμία άλλη ξανθιά ηθοποιός.
«Ήμουν ο… καρπαζοεισπράκτορας της Ρένας Βλαχοπούλου, το τι καρπαζιά έχω φάει… Η Ρένα ήταν πολύ καλός άνθρωπος, με πρόσεχε πάρα πολύ, με αγαπούσε, αλλά με μάλωνε τρελά. Κάθε μέρα που είχαμε γύρισμα, κάναμε προηγουμένως τις πρόβες, έπρεπε να κρατάω δέκα τσιχλόφουσκες
Διαβάστε το στο thestival.grΜαρία Ιωαννίδου για τη Βουγιουκλάκη: «Ήταν τραυματική εμπειρία αυτό με την Αλίκη, ήταν ο θρήνος της ζωής μου γιατί ήμουν χάλια» (vid)
Σε αυτή την ταινία, η Μαρία Ιωαννίδου, αν και ξανθιά, εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά, κάτι που, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν απαίτηση της Αλίκης. Η Μαρία Ιωαννίδου εξήγησε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έβαζε όρο σε κάθε της ταινία να μην υπάρχει καμία άλλη ξανθιά ηθοποιός. «Ήμουν ο… καρπαζοεισπράκτορας της Ρένας Βλαχοπούλου, το τι καρπαζιά έχω φάει… […]
The post Μαρία Ιωαννίδου για τη Βουγιουκλάκη: «Ήταν τραυματική εμπειρία αυτό με την Αλίκη, ήταν ο θρήνος της ζωής μου γιατί ήμουν χάλια» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχα τραυματική εμπειρία μαζί της
Ιστορίες από τα παρασκήνια των ελληνικών ταινιών διηγήθηκε στο Dot η Μαρία Ιωαννίδου.
Μία εξ αυτών αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Σε αυτή την ταινία, η Μαρία Ιωαννίδου, αν και ξανθιά, εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά, κάτι που, όπως αποκάλυψε η
Διαβάστε το στο madata.gr