Πέτρος Τατσόπουλος – “Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι”
17:06 - 18/05/2020
Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της Θείας Κοινωνίας πήρε ο Πέτρος Τασόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα […]
The post Πέτρος Τατσόπουλος – “Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
“Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι”
“Αφού ο Ντάνος με τα πάρα πολλά βιβλία που έχει διαβάσει στη ζωή του, έχει δικαίωμα να γράψει ένα βιβλίο, νομίζω ότι μπορεί να γράψει ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο “Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠέτρος Τατσόπουλος: Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορονοϊός είτε όχι
«Το θέμα με τη Θεία Κοινωνία δεν ήταν ιδεολογικό» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης που...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέτρος Τατσόπουλος: Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι (VIDEO)
Τη δική του θέση αναφορικά με το θέμα της Θείας Κοινωνίας εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.
“Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσο για τα πρόσωπα της showbiz όπως η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Οικονομόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν φοβούνται να κοινωνήσουν, ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει: “Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου είτε για να προτρέψεις κάποιους να κάνουν κάτι τόσο εγκληματικά ανεύθυνο για την Ελλάδα”.
“Κανένας δεν οφείλει να μας ζητ
Διαβάστε το στο thestival.grΠέτρος Τατσόπουλος: «Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορονοϊός, είτε όχι» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορονοϊός είτε όχι», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος και συνέχισε σχολιάζοντας όσα δήλωσαν ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Αναδιώτης: «Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου είτε […]
The post Πέτρος Τατσόπουλος: «Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορονοϊός, είτε όχι» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤατσόπουλος κατά Θείας Κοινωνίας: Δεν θα το έκανα είτε υπήρχε κορωνοϊός, είτε όχι (BINTEO)
«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι» δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Όσο για τα πρόσωπα της showbiz όπως η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Οικονομόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν φοβούνται να κοινωνήσουν, ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε στον ΣΚΑΙ: «Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις […]
Το άρθρο Τατσόπουλος κατά Θείας Κοινωνίας: Δεν θα το έκανα είτε υπήρχε κορωνοϊός, είτε όχι (BINTEO) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠέτρος Τατσόπουλος: Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κοονοϊός είτε όχι
Τη δική του θέση αναφορικά με το θέμα της Θείας Κοινωνίας εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.
“Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσο για
Διαβάστε το στο madata.gr“Δεν θα κοινωνούσα είτε με κορονοϊό είτε χωρίς” (βίντεο)
Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της Θείας Κοινωνίας πήρε ο Πέτρος Τασόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. “Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσο για τα πρόσωπα της showbiz όπως η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος […]
Διαβάστε το στο irafina.gr