Ο Πιτίνο τα… γυρίζει ξανά: «Αν το ζητήσει ο Παναθηναϊκός, γυρίζω για το υπόλοιπο της Euroleague»

20:48 - 17/05/2020

Τρολάρει τον κόσμο ο Ρικ Πιτίνο, που δήλωνε πως δεν ήθελε να προπονήσει δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο αν του ζητούσαν οι πράσινοι να έρθει για το υπόλοιπο της Ευρωλίγκα.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτίνο: «Αν μου ζητήσει ο Παναθηναϊκός να έρθω για τα playoffs θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο»

Ο Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε υπογράμμισε ότι θα επέστρεφε άμεσα στην Ελλάδα για να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό στα playoffs, εξήγησε για ποιον λόγο δεν ήθελε να αναλάβει την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ στάθηκε φυσικά στην Εθνική ομάδα, όπως επίσης στον Νικ Καλάθη και στα αδέρφια Αντετοκούνμπο. 

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πιτίνο: «Αν μου ζητήσει ο Παναθηναϊκός να έρθω για τα playoffs θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο»

Ο Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε υπογράμμισε ότι θα επέστρεφε άμεσα στην Ελλάδα για να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό στα playoffs, εξήγησε για ποιον λόγο δεν ήθελε να αναλάβει την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ στάθηκε φυσικά στην Εθνική ομάδα, όπως επίσης στον Νικ Καλάθη και στα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο […] The post Πιτίνο: «Αν μου ζητήσει ο Παναθηναϊκός να έρθω για τα playoffs θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πιτίνο: «Αν το ζητήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, γυρίζω με το πρώτο αεροπλάνο»

Πιτίνο: «Αν το ζητήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, γυρίζω με το πρώτο αεροπλάνο» 17/05/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)