Ρικ Πιτίνο: «Δεν ήθελα να προπονήσω ξανά τον Παναθηναϊκό»

16:41 - 17/05/2020

O Αμερικανός Hall of Famer θα κοουτσάρει εκ νέου στο NCAA, αναλαμβάνοντας το Αϊόνα από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open και τον Αλέξανδρο Ξενικάκη, ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τους «πράσινους», έβαλε στην εξίσωση τον Δημήτρη Διαμαντίδη με τον Μπιλ Ράσελ σε ό,τι αφορά τη νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης ενώ θυμήθηκε το ντεμπούτο του ως κόουτς των Σέλτικς απέναντι στους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν! Αναλυτικά μίλησε: Για το ντεμπούτο του ως προπονητής των Σέλτικς κόντρα στους πρωταθλητές Μπουλς το 1997: «Έχω μαζί μου το φύλλο αγώνα. Η πρώτη περίοδος έληξε 32-12 υπέρ των Μπουλς. Στην δεύτερη επικρατήσαμε εμείς με 22-11, στην τρίτη το επί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτίνο: Δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό – Θα κάτσω στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας

Συγκεκριμένα, ο 67χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως δεν ήθελε να επιστρέψει για δεύτερη θητεία, ενώ αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του με τον Μάικλ Τζόρνταν. Αναλυτικά, ο Hall of Famer τεχνικός μίλησε για: -το ντεμπούτο του στους Σέλτικς σε ματς με τους Μπουλς: «Έχω μαζί μου το φύλλο αγώνα. Η […] The post Πιτίνο: Δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό – Θα κάτσω στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις