Απτόητη η Άσπα Τσίνα – “Ήξερα τι θα ειπωθεί πριν ξεκινήσει η κριτική μου…”

12:00 - 17/05/2020

Αμέσως μετά το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου του J2US, η Άσπα Τσίνα μίλησε στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”. Η γνωστή […] The post Απτόητη η Άσπα Τσίνα – “Ήξερα τι θα ειπωθεί πριν ξεκινήσει η κριτική μου…” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πυροβολεί» η Άσπα Τσίνα: «Είχα ακούσει από το ακουστικό τι θα ειπωθεί πριν ξεκινήσει η κριτική μου» (βίντεο)

Η Άσπα Τσίνα συνεχίζει να «πυροβολέι» την κριτική επιτροπή του «Just the two of us». Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θέλησε να μασήσει τα λόγια της τα είπε όλα. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε τονίσει εκ νέου η Άσπα Τσίνα, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος άκουσε στο ακουστικό της κάποιες συνομιλίες της επιτροπής με την παραγωγή οι οποίες εκτίμησε πως αναφέρονταν στην ίδια.  “Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν” σημείωσε χαρακτηριστικά, στον αέρα του σόου, η Άσπα Τσίνα προς τον Σταμάτη Φασουλή προσθέτοντας πως “εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό”. “Είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή πως όση ώρα περ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε