"J2US": Έξαλλος ο Φασουλής με την Άσπα: Δεν με ενδιαφέρει τι λες!

09:29 - 17/05/2020

Με αφορμή μία παρεξήγηση που έγινε, η Άσπα Τσίνα ξέσπασε  για ακόμα μια φορά εναντίων των κριτών του J2US. Η Άσπα άκουσε κάποιες συνομιλίες της κριτικής επιτροπής με τη ν παραγωγή κα από παρεξήγηση νόμιζε πως μιλούσαν για εκείνη, ενώ αναφέρονταν στην Κωνσταντίνα Σπυροπολυλου. "Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει