Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό η Καρλέουσα. «Είστε τα αδέρφια μου», έγραψε η Σέρβα

00:04 - 29/10/2019

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Όγκνιεν Βράνιες και Γελένα Καρλέουσα, με τη Σέρβα τραγουδίστρια να κάνει νέα ανάρτηση υπέρ των οπαδών του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλησαν να “πικάρουν” τον Όγκνιεν Βράνιες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Καραϊσκάκης”, αναρτώντας πανό με τη Γελένα Καρλέουσα, που αποτέλεσε πρωταγωνίστρια στο ερωτικό σκάνδαλο του Βόσνιου αμυντικού. Ο Βόσνιος αμυντικός “απάντησε” με χυδαία ανάρτηση στο instagram, αλλά και η Σέρβα τραγουδίστρια δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια. Μετά την πρώτη αντίδρασή της μάλιστα, The post Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό η Καρλέουσα. «Είστε τα αδέρφια μου», έγραψε η Σέρβα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επικό! Ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού η Καρλεούσα: «Είστε…» (ΦΩΤΟ)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλησαν να “πικάρουν” τον Όγκνιεν Βράνιες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Καραϊσκάκης”, αναρτώντας πανό με τη Γελένα Καρλέουσα, που αποτέλεσε πρωταγωνίστρια στο ερωτικό σκάνδαλο του Βόσνιου αμυντικού. Ο Βόσνιος αμυντικός “απάντησε” με χυδαία ανάρτηση στο instagram, αλλά και η Σέρβα τραγουδίστρια δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια. Μετά την πρώτη αντίδρασή της μάλιστα, ήρθε […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι