Μαρία Κανελλοπούλου: «Βαρέθηκα και κουράστηκα να….»

11:33 - 16/05/2020

Η Μαρία Κανελλοπούλου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς τη εγxώριας  showbiz, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Τασίας στο «Καφέ...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το καφέ της Χαράς: Η εξομολόγηση της Τασίας-Βαρέθηκα και κουράστηκα να…

Στο περιοδικό Τηλεθεατής παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία χωρίς να διστάζει μίλησε για όλους και για όλα! Φέτος επιστρέψατε στην τηλεόραση με μια αγαπημένη σειρά και έναν αγαπητό ρόλο. Συγκινηθήκατε με αυτό;Είναι συνεργασία αγάπης, απόλαυσης, επαγγελματικής αξιοπρέπειας και γενναιοδωρίας! Συγκινήθηκα πολύ, όπως όλοι μας. To Καφέ ήταν μια αξέχαστη δουλειά, που έδωσε σε όλους μας αληθινή χαρά! Είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος ο ρόλος σας. Είναι εκείνος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας. Έχετε κάποιον τέτοιο εσείς; Ναι, ως προς αυτό είμαι πολύ τυχερή! Η αδελφή μου, τα πάντα όλα μου δηλαδή, είναι ένας τέ­τοιος άνθρωπος. Μοιάζετε ως άνθρωπος με την Τασία; Θα πρέπει μάλλον να έ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ρούλα Ρέβη: Τα δίδυμα παιδιά της ποζάρουν σαν μοντέλα στο φωτογραφικό της φακό

Πέτρος Ζούλιας για την συνεργασία του με την Μαρινέλλα – «Ήταν ένα τεράστιο Πανεπιστήμιο»

Ελένη Βιτάλη: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της και το ενδεχόμενο να την δούμε στην τηλεόραση

Ελένη Πετρουλάκη: Πήγε στη Σερβία για σκι μαζί με τις τέσσερις καλλονές κόρες της

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Οι μαγευτικές φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στην Τσεχία

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ποζάρουν αγκαλιά σε «μυστικό προορισμό» – Οι ευχές τους για τα Χριστούγεννα