Ο Γιάννης Κότσιρας εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας του (VIDEO)
08:39 - 15/05/2020
Στο χθεσινό “The 2night Show” ήταν ο Γιάννης Κότσιρας, με το γύρισμα να έχει πραγματοποιηθεί πριν την απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Στην περίοδο της καραντίνας, ο Γιάννης Κότσιρας πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς “έφυγε” από τη ζωή η μητέρα του. Χθες το βράδυ, λοιπόν, και πριν την προβολή της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η απώλεια της μητέρας του ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή.
«Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο υπό συνθήκες τόσο δύσκολες ήτα
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιάννης Κότσιρας για την απώλεια της μητέρας του εν μέσω κορονοϊού! «Μου άλλαξε εντελώς τη ζωή»
Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Κότσιρας στο “The 2night Show”. Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Γιάννης Κότσιρας, με το γύρισμα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Γιάννης Κότσιρας για την απώλεια της μητέρας του εν μέσω κορονοϊού! «Μου άλλαξε εντελώς τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιάννης Κότσιρας: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του εν μέσω πανδημίας (video)
O Γιάννης Κότσιρας μίλησε στο “The 2night show” για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα ο δημοφιλής τραγουδιστής πέρασε πολύ δύσκολα, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΔημήτρης Ουγγαρέζους: Η εξομολόγηση για την απώλεια των γονιών του
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια των γονιών του.
Έχασες και τους δύο γονείς σου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό πόσο σε άλλαξε ως άνθρωπο;
Ακόμη δεν το έχω αντιμετωπίσει. Τώρα με
Διαβάστε το στο madata.grΓιάννης Κότσιρας: Τι είπε για την απώλεια της μητέρας του εν μέσω καραντίνας
Για την απώλεια της μητέρας του εν μέσω lockdown, την πληρότητα που αισθάνεται στο πλευρό της συζύγου του και τις προτεραιότητές του, οι οποίες έχουν αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών του, μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Γιάννη Κότσιρα.
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στον παρουσιαστή πως κατά τη διάρκεια του lockdown έχασε τη μητέρα του: Πριν από την προβολή της συνέντευξης, μίλησε τηλεφωνικά με τον Γρ. Αρναούτογλου, τονίζοντας πως η απώλεια της μητέρας του ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή:
«Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚότσιρας: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή για τον χαμό της μητέρας του
Κότσιρας: Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνομιλία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
Διαβάστε το στο pagenews.grΟ Γιάννης Κότσιρας εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας του
Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού
Διαβάστε το στο ekriti.gr